Комік і бард Семен Слєпаков, який потрапив нещодавно в базу "Миротворця", написав нову пісню, яка вже рве YouTube і всі соцмережі. Радимо прибрати від екранів дітей і особливо вразливих людей. Пісня припаде до душі всім, у кого видався "важкий рік".

З року в рік ми слухаємо бій курантів, очікуючи, що новий рік буде легшим і щасливішим, ніж попередній. Семен Слєпаков увімкнув скептицизм і заспівав про віру людей в диво.

Також пісня є універсально-новорічною, і співати її можна в кінці кожного року, перед самим боєм курантів. У Слєпакова багато шедеврів, які розтягують на цитати. Співає він в основному про житейські, простих і зрозумілих кожному ситуаціях, його невигадливі і дотепні пісеньки дуже часто викликають бурю солідарності і оплесків. Загалом, якщо у вас не занадто вразлива натура, насолоджуйтесь.

ВІДЕО МІСТИТЬ НЕНОРМАТИВНУ ЛЕКСИКУ (18+)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше соціальні мережі розсмішив "Гімн заробітчан" на закарпатському діалекті.

"Не в брову, а в око" - прислів'я саме про цьому відеоролику. Він вже не перший тиждень смішить мережу і поширюється серед українців. Пісенька "золоті шпателя на закарпатському діалекті як не можна точнопередает почуття людей, які опинилися на заработкахна самій престижній посаді, в чужій країні. Життєві умови і відносини з роботодавцями – все в жартівливій музично-мультиплікаційній формі. І якщо расслышите всі слова в цьому незвичайному діалекті – гарний настрій вам гарантовано.

Знай.uа писав, що 95 квартал жорстко і красиво потроллил путінських "Чепиг" Петрова і Боширова. Це треба чути!

Коміки студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Степан Казанін зірвали овації під час висупу з піснею-тролінгом отруйників Скрипаля.

Артисти в жартівливій формі описали реакцію Петрова і Боширова після того, як їм висунули підозру у замаху на вбивство, також висміявши їх сексуальної орієнтації і абсурдність показань. Відповідне відео "Кварталу" опубліковано на YouTube і набрало багатотисячні перегляди.

Варто додати, що раніше отруйників Скрипаля також висміяв російський комік Семен Слєпаков, написавши вульгарну пісню "Про Солсберецкоий шпиль".Однак незабаром ролик з композицією був видалений з мережі, а сам Слєпаков зазначив, що "стався витік даних", оскільки він не збирався публічно презентувати свій хіт.