Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова відзначилася скромністю і простотою свого поста. Артистка розповіла шанувальникам про купівлю квартири, а на знімку позує в тій самій квартирі. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анни Сєдокової, вона позує в чорному спортивному вбранні і тримає в руці келих шампанського. Стоїть співачка в порожній "коробці" новобудови, в якій їй ще доведеться робити ремонт.

"Сьогодні я собою пишаюся, сьогодні я стала такою серйозною. Сьогодні у мене з'явилася своя велика квартира з нереальним видом! Квартира, на яку я заробила сама і правда до неї ще йде іпотека, але з цим я точно впораюся! Знайти 30 відсотків, замість 9 за два тижні, пройти через мільйон випробувань, подолати тисячу і одну перешкоду, але все ж зробити це! Коли-небудь я напишу про це у своїй книзі, але це буде трохи пізніше. Попереду великий ремонт, багато турбот і якщо ви знаєте, хто мені з цим може допомогти (великі декор-компанії, дизайнери, архітектори) пишіть мені, але це все вже в Новому Році! А сьогодні Мама може мною пишатися! Я зробила це! Спасибі тим, хто був зі мною і проходив цей квест. Живемо далі! Привіт 2019", - поділилася радістю Сєдокова.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато вітають Анну з купівлею житла, а деякі допитують з приводу того, в якому місті вона збирається жити: у Москві чи Києві.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".