Знаменита актриса Олена Проклова вирішила озвучити пророчество, яку їй передала знаменита віщунка Ванга. Артистка мовчала 25 років. Принаймні, так стверджує сама пропутінська артистка.

Днями російська актриса зв'язалася з популярною в РФ передачею і заявила, що готова оприлюднити таємне послання легендарної болгарської ясновидицы Ванги російського народу.

Артистка стверджує, ніби сліпа провидиця наказала Олені оприлюднити дані послання через 25 років у випадку, якщо решта її пророцтва щодо житті артистки збудуться. І обіцяне сталося, а значить і Проклова готова поділитися знаннями нібито від самої Ванги.

"Я двічі була у Ванги. У перший раз мені було всього 16 років. Багато серйозного вона мені сказала з мого особистого життя, що плоть втрачати свою я буду, що багато складного буде в моєму житті. Але потім обійняла мене і сказала: "Щаслива будеш! Іди". Вона мені сказала, що у мене буде дві дитини. І тільки тоді, коли з таким трудом я народила другу дочку, я стала згадувати, що вона просила мене приїхати ще раз", - зазначила актриса.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проклова розповіла, що вдруге відвідала Вангу в 1995 році для того, щоб подякувати їй за допомогу, однак у віщунки були свої плани на актрису.

"Вона сказала: "це все, дівчинка, не просто, через тебе передам наступне послання. Чверть століття мовчи, не смій нікому говорити", – повідомила присутнім в студії Олена.

Зірка згадала, що після цих слів провидиця впала в транс. Ванга гойдався з боку в бік і говорила дивні речі. Проклова зафіксувала мова віщунки в блокнот.

"Стане Росія сильніше і міцніше, і буде ще краще, пахнути буде, як сад. Володя, Володя поведе Росію. Князь Володимир з ним важко буде і стабільно, а потім розквітне, перехід на високий рівень, нехай сусіди її тримаються", - повідомила пропутінська артистка.

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019: страшні катаклізми і третя світова. Російський відун підтвердив пророцтва Ванги та Мессінга.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні впав метеорит, руйнівні наслідки шокували всю країну. Власник ділянки вважає подія не випадковим.

Знай. ua писав, щонучка відомого карпатського мольфара передбачила Україні майбутнє: Крим повернеться, але країна вмиється кров'ю. Журналісти опублікували моторошне інтерв'ю.