Гуморист Олександр Педан завжди мріяв виконати роль Жені Лукашина у популярному новорічному фільмі"Іронія долі".

У своєму Instagram український гуморист відтворив відому сцену фільму - фінальне возз'єднання Наді й Жені.

Завдяки монтажу відео створюється враження, що комік розмовляє з героїнею Барбари Брильської, яка виконала роль Наді Шевельової.

"Мало хто знає, що взагалі партнером Барбари Брильської мав бути я, ось вам ці рідкісні кадри", - написав Педан.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правда, він починає сцену зі слів: "Чого ти приперлась?".

Педан запитує у героїні Брильської: "Як ти мене знайшла? Я поміняв прізвище, я переїхав в інше місто, я зробив дві пластичні операції!

"Ти забув у мене свій віник", - говорить Барбара.

Фоловерів в захваті від ідеї і її виконання. Залишено безліч коментарів.

"Шедеврально!", - пише victory_white_horse.

"Ти, як завжди, прекрасний, Саша. Обожнюю тебе і з Новим Роком", - восторгея masha_gera1324.

"Ахахх це сильно!", - написав evgeniymarunya.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями в ефірі "Нового каналу" відбулася гучна прем'єра шоу Ольги Фреймут, гостями якого стали прима-балерина Катерина Кухар і шоумен Сергій Притула. Під час програми в студії прозвучало кілька відвертих зізнань. Зокрема, Притула розповів про п'ятирічний конфлікті з Фреймут.

Як повідомляв портал "Знай.uа", учасниця шоу "Уральські пельмені" Юлія Михалкова розповіла, що творчий колектив рідко збирається у повному складі. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. "Наш колектив у повному класичному складі виступає тільки в Єкатеринбурзі і на телеканалі СТС. А на гастролях розбігається хто куди. Молодий склад "Уральських пельменів" - в одну сторону, Рожков з Мясниковым - в іншу. Мене немає ні там, ні там", - повідомила вона.

"Знай.uа" писав, що, схоже, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, і вийшло "як завжди". Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.