Російський шоумен Іван Ургант осоромився передноворічними жартами на всю країну.

Іван Ургант
Іван Ургант

Невдалий жарт пролунав із уст шоумена у ефірі програми "Вечірній Ургант".

Телеведучий намагався пожартувати про нову російську ракету, але замість цього виставив себе в поганому світлі. Користувачі соцмереж вже кілька днів вправляються в дотепності і намагаються зрозуміти, як давно Ургант скотився до рівня кремлівських пропагандистів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Яка чудова новина перед Новим роком. Збройні сили Російської Федерації провели успішне випробування нової інтерконтинентальною ракети "Авангард". Президент Путін назвав випробування новорічним подарунком для всієї країни, - з пафосом проказав Ургант.

"І зараз весь світ схрестив пальці, щоб ми не передарували цей подарунок. От цікаво, де росте ялинка, під яку можна покласти інтерконтинентальну ракету? Питання навіть не де, а в якому штаті?" - намагався іронізувати телеведучий.

У соцмережах "гумор" Урганта не оцінили і адекватних виправдань подібних "жартів" знайти не змогли:

"Приклад того, як досить усього останніх тих слів, щоб обнулити свою репутацію, яка будувалася роками", "Легко нам бути гидливими. А йому сім'ю годувати, "Що ракети, що жарти - однаково пласкі", "Ніяких подарунків на Новий рік, в РФ, крім фейковий ракети немає", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, парочка Кіркоров і Басков, яких давненько підозрюють в любовному зв'язку, підлили масла у вогонь, прийшовши трохи чи не за ручки на шоу Вечірній Ургант.

Співаки зробили це задля промоції своєї нової пісні "Ібіца", яку записали разом, незважаючи на давню ворожнечу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Іван Ургант здивував шанувальників дивною фотографією в своєму профілі в Instagram. Так, на знімку, зробленому не де-небудь, а в туалеті, Ургант позує стоячи в забрудненій сорочці.

Також Знай.ua писав про те, що у "Вечірньому Урганті" показали досить провокаційне відео, де Володимир Марконі знімав реакції зірок російської естради в режимі селфі-зйомки і потрапив до "блакитного" інциденту з Єгором Крідом.