Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новенькою квартирою, на яку заробила сама, правда, взявши іпотеку. Так, артистка душевно подякувала всім фанатам за привітання і вирішила розповісти, як заробляла на життя в студентські роки.

"дуже Дякую вам від усіх нас за привітання ! Таке щастя, що ви поділяєте зі мною і мої падіння і злети, і найважливіше - мій політ !
Я ніколи ні на що не скаржуся, адже все, що відбувається зі мною - це мій вибір! У мене неймовірне життя ⚡️В цю новорічну ніч у мене 4 концерти і це мій вибір, я не зможу провести з ними цю ніч, але зате ми зможемо дозволити собі щось класне потім в січні.
Ну і тепер наше улюблене слово «іпотека» 😂 Добрий вечір.) У мене трохи накрилася моя відпустка і я буду насолоджуватися фотками друзів з теплих країн на лежаках з коктейлями в інсті, але зате побачу Моніку і це найголовніше. І взагалі, в ЛА теж не погано годують🤪 і це теж мій прекрасний вибір! Я могла тільки мріяти про це, маленька дівчинка з бідної сім'ї на околиці міста і бандитського району. Пам'ятаю, як ненавиділа цю музичну школу, в яку ходила, коли всі у дворі грали , а я тільки в 9 вечора поверталася . Або кожен день чекала свій 46 автобус, а потім метро з двома пересадками, щоб сходити на заняття в народний хор. Пам'ятаю, як у 18 років працювала всю ніч за 1500 рублів - це 30 доларів , розважаючи п'яних людей в клубі і намагаючись робити вигляд, що я дуже серйозна ведуча на дуже серйозному заході. Пам'ятаю, як боялася заснути в 5 ранку в таксі, повертаючись додому після роботи, тому що мені здавалося, що мене сонну вивезуть в ліс. Пам'ятаю, як уже в 7 ранку вставала на навчання і нову роботу, але я завжди про це мріяла. Багато працювати, багато літати і багато відчувати ❤️ Для когось цей вибір не завжди правильний, я знаю, але він мій 🤗 Єдиний вірний. Адже він привів мене сюди ❤️", - поділилася радістю Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.