Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і радує на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим образом на проекті "Х-factor". Так, артистка позувала з довгим і прямим наращеным волоссям в розкішній прозорій сукні.

За 22 години кадр набрав 97 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз, проте не всі розхвалили співачку: "А тіті куди пропали?", "На екрані і в Instagram абсолютно різна комплекція🙈", "Здалося, що зняла перуку)", "А цицьки де??? Були і немає😮", Зроби собі груди чи що", "Настюха, груди вдома забула?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.