Українська телеведуча Леся Нікітюк у своєму Instagram підтримала співака Дзідзьо, якого напередодні побили, і закликала прихильників лайкать його і підписуватися на виконавця, таким чином, висловлюючи свою підтримку

"Новий рік тобі ніхто не зіпсує! Тому що у тебе є Ми! Друзі, давайте підтримаємо своєю любов'ю нашого дорогого артиста Дзідзьо всі разом. Будемо його лайкать до тих пір, поки він не одужає", - написала вона.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

На прикріпленому фото обидві знаменитості позують на тлі блакитного неба і літака. На другому – знімок самого співака з лікарні, яка раніше не з'являлася в мережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Буває і гірше. І нехай буде вдячний що не гірше! Не треба розслаблятися нікому. Адже все що відбувається навколо нас - настільки непередбачуване. Тепер відійде артист, залиже рани, і в бій з новими силами, більш досвідченим, за новими перемогами. Але поки не в рукопашному бою. Може в спорт для захисту вдаритися"; "Та будь мужиком !! Не скигли!!! Повір ти ще пі * дюлей нормальних не отримував", - написали користувачі соцмережі під публікацією Никитюк.

Як відомо, в центрі Києва невідомі напали на відомого українського поп-співака Дзідзьо. Так, згідно із заявою менеджера співака, напад стався перед ефіром, який був запланований у Дзідзьо в офісі однієї з київських радіостанцій. Так, ЗМІ повідомляють, що інцидент стався біля радіостанції "Хіт FM" на вулиці Вікентія Хвойки.

На порозі радіостанції співакові перекрили шлях вісім чоловіків і завдали два удари по обличчю. Принаймні так заявив сам Михайло Хома. Версія нападників протилежна, а сам конфлікт виник через великі гроші і права управляти концертною діяльністю виконавця. Після нападу невідомі втекли на двох автомобілях Mercedes.

Дивіться: Побиття Дзідзьо: хто і чому підняв руку на популярного співака

Нагадаємо, популярного українського виконавця DZIDZIO група невідомих жорстоко побила 28 грудня, в Києві за адресою вулиця Вікентія Хвойки 15/15. Як повідомляв "Знай.ua", Dzidzо розповів про свій стан після жорстокого нападу. Також "Знай.ua" писав, стало відомо, хто і за що побив Dzidzо.