Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram зворушливими кадрами. Знаменитість показала, як відзначила Різдво в колі сім'ї і близьких друзів. Так, Кім відвідала білосніжну вечірку, виклавши спільні знімки з сестрою Хлої, Дженніфер Лопес і Ларсою Піппен.

"Ще трохи різдвяних фото", - похвалилася Кардашьян. За 12 годин знімки зібрали 2,7 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати сестричок, стильні образи і сукні, а також маленьку доньку Хлое - Тру Томпсон.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.