Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дещо дивному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на вулиці, тримаючись рукою за дорожній знак. Віталій вийшов на прогулянку в яскравому образі. На ньому стильне синє пальто, сині джинси і синя шапка. Через плече у артиста висить коричнева сумка, а на ногах білі кросівки. Свій образ Віталій завершив жовтими сонцезахисними окулярами.

У підписі до фотографії Козловський написав вірш, яким привітав прихильників з Новим роком. "Порою с грустью, а порой легко. Мы расстаёмся с годом уходящим. И радости, и боль, всё было в нем. И ложное казалось настоящим. И мир, который был у твоих ног, вдруг рушился, но снова возрождался. Сквозь череду сомнений и тревог, своей дорогой каждый пробирался к СВЕТУ! Не буду больше рифму подбирать, чтоб было все прилизанно красиво. Я искренне хочу всем пожелать побольше доброты, здоровья, Мира!".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака, а заодно і вітати його зі святами. "З наступаючим новим роком, щастя, любові, добра і миру", "З наступаючим! Нехай він буде по-справжньому новим, чарівним", "Прикольне фото. Все буде, головне вірити і бажати, з наступаючим", "Віталій, ви в Стамбулі? З наступаючими вас святами", "З наступаючим, дорогий. Побільше тепла, світла і любові в Новому році. Гарного відпочинку", "Дуже гарний вірш! Всіх з наступаючим Новим роком! Дійсно, побільше нам всім добра і миру!", "Оце ти на стилі. Синій колір – це завжди круто. З наступаючим, сонечко! Щастя, любові і миру твоєму дому", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.