29 грудня раптово помер канадський музикант, клавішник і вокаліст інді-рок-групи Майк Тэйлор.

Про смерть музиканта повідомили на сторінці Тэйлора в Facebook.

"З глибоким сумом повідомляємо, що наш улюблений брат і член нашої групи Майк "Бородач" Тейлор помер", - йдеться в заяві.

За словами членів групи, Майк Тейлор помер з природних причин уві сні. У музиканта залишилися дві дочки.

Товариші музиканта зазначили, що він надзвичайно любив життя і мав неперевершене бажання "дати те, що виходило за рамки звичайних засобів".

It is with profound sadness that we announce the passing of our beloved brother and band member, Mike “Beard Guy”...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Walk Off The Earth op Zondag 30 december 2018

Представники музиканта висловили співчуття його рідним і близьким, а також попросили шанувальників з розумінням поставитися до того, що сталося і не турбувати сім'ю Тейлора.

Група Walk off the Earth прославилася в 2012 році завдяки відео з кавером на пісню Gotye "Somebody That I Used to Know". За місяць ролик подивилися на YouTube більше 47 мільйонів разів.

У групи був запланований концерт в канадському Ніагара-Фолс.

Нагадаємо, 6 грудня у віці 63 років помер лідер британського панк-гурту Buzzcocks Піт Шеллі. Співака і гітариста підкосив серцевий напад в Естонії, де він жив останні роки.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер один з найвпливовіших письменників Ізраїлю Амос Оз, який мав українське коріння - сім'я матері письменника була з Рівного.

Також Знай.ua писав, помер легендарний режисер Жан-Люк Годар.