Популярна українська виконавиця Джамала зворушливо привітала шанувальників у соціальних мережах з Новим роком та порадувала новим знімком зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим.

Відповідні фотографії Джамала опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У підписі до знімку співачка написала кілька теплих слів для своїх фанатів. Артистка стоїть в обіймах коханого чоловіка та усміхається у камеру.

Зірка одягнула чорну блузу у поєднанні з чорно-білою спідницею, яка є яскравим акцентом в її аутфіті. Джамала завершила образ хвилястими локонами і класичним вечірнім макіяжем зі стрілками і нюдовою помадою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прихильників знімок приємно вразив. У коментарях вони ділилися своїми емоціями.

"Ви чарівна пара", "Дуже красиві", "Найкращі". підписники Джамали

Нагадаємо, що знаменита українська співачка та переможниця Євробачення Джамала заявила, що не буде ставити ялинку на новий рік. У своєму Instagram співачка розмістила фото, під яким поцікавилася у фоловерів, як у них йдуть справи з новорічною ялинкою. Причиною відмови від головної новорічної традиції стала банальність. Живих ялинок співачці шкода, а штучні їй не подобаються.

"Як у вас справи з ялинкою? Я в цьому році так і не зважилася. Натуральні я не купую (мені шкода дерево, на свято), а штучні мені не сподобалися. Так і не вибрала. А ви?", – поцікавилася у підписників співачка.

Також вона опублікувала фото на тлі новорічної ялинки, прикрашеної іграшками. На знімку артистка позує в чорному спортивному костюмі від відомого спортивного бренду.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.