Олена Кравець, знаменита учасниця "Кварталу 95", 1 січня відзначає свій день народження. У Instagram колеги зворушливо привітали актрису з 42-річчям:

"Сьогодні День народження у нашої найкрасивішої, найталановитішої і найвеселішої @lennykravets. Любимо і вітаємо!", - пишуть вони.

"Заслужений оргазм України"

Це зухвала пародія на найвідомішого серцеїда українського шоу-бізнесу Олега Винника, яка просто підірвала соцмережі. Кравець відмінно вдався чоловічий образ і вже за першу добу відео набрало 100 тис. переглядів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Плачуча чиновниця

Олена переспівала мегапопулярний хіт групи KAZKA "Плакала", спародіювавши міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, яка часто роздає на своїй сторінці у Facebook поради про все, що стосується здоров'я.

Солдат Надя

Ця пародія - відгук на зізнання Надії Савченко в тому, що вона раніше працювала в "сексі по телефону".

Раніше повідомлялося, що артистка проекту "95 Квартал" Олена Кравець заявила про свій намір йти у президенти. Про це вона розповіла в новому випуску шоу "Жіночий квартал".

Олена Кравець
Олена Кравець

Кравець вирішила діяти, поки Володимир Зеленський не дав остаточної відповіді на те, чи буде він балотуватися у президенти. А Олена знайшла альтернативне рішення.

У шоу артистка відзначила, що в президенти краще піде вона, адже Зеленський і так узяв на себе всю увагу, пов'язану з виборами. Такий розклад жінка вважає несправедливим і готова скласти йому конкуренцію, адже часто грає Тимошенко.

Нагадаємо, зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський сказав, хто повинен очолити України. Шоумен назвав основну якість, якою повинен володіти президент.

Також Знай.ua писав, що Ольга Сумська прибилася до Кварталу 95 і "пішла по руках". Відома актриса загуляла в компанії кварталівців.