Виконавець популярного хіта 90-х Кріс Кельмі помер у Підмосков'ї, Росія 1 січня 2019 року в віці 63 років. Про це повідомляє StarHit з посиланням на джерело з оточення музиканта.

Співак помер у власному будинку в Ноглаголево.

Видання повідомляє, що тіло музиканта було доставлено в Наро-Фомінський морг.

Кріс Кельмі - популярний радянський і російський співак і композитор. Виконавець таких хітів, як "Замикаючи коло", "Втомлене таксі", "Нічне рандеву". Автор музики до мультфільму "Пес чоботях".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Останні роки музикант страждав алкогольною залежністю. Разом з ідругом Євгенієм Осіним і телеведучою Даною Борисовою проходив лікування за кордоном.

Раніше повідомлялося, що 29 грудня раптово помер канадський музикант, клавішник і вокаліст інді-рок-групи Майк Тейлор.

Про смерть музиканта повідомили на сторінці Тейлора в Facebook.

"З глибоким сумом повідомляємо, що наш улюблений брат і член нашої групи Майк "Бородач" Тейлор помер", — йдеться в заяві.

За словами членів групи, Майк Тейлор помер від природних причин уві сні. У музиканта залишилися дві дочки.

Товариші музиканта відзначили, що він надзвичайно любив життя і мав неперевершену бажання "дати те, що виходило за рамки звичайних засобів".

Також ми писали, що індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.

Діяч культури помер від хвороби серця в неділю в своєму будинку в Калькутті.

Мринал Сен - один із засновників "паралельного кіно" Індії. Так, він працював над фільмами "Бхуван Шом", "Анатомія голоду" і "Королівське полювання". В 1982 і 1996 роках Сен входив до журі Берлінського і Венеціанського кінофестивалів.

Був удостоєний вищої національної кінематографічної премії імені Дадасахеба Фальке. Крім того, режисер також був призначений почесним членом Верхньої палати Парламенту Індії. На цій посаді він перебував з 1998 по 2003 роки.

Нагадаємо, 6 грудня у віці 63 років помер лідер британської панк-групи Buzzcocks Піт Шеллі.

Як повідомляв портал Знай.uа помер один з найвпливовіших письменників Ізраїлю Амос Ос.

Знай.uа писав помер легендарний режисер Жан-Люк Годар.