Леся Нікітюк, яка не так давно вдягнула елегантний костюм з напівпрозорою майкою, знову порадувала шанувальників новими фото.

На ньому телеведуча сидить в теплій короткій синій сукні з довгим рукавом. Образ доповнено золотими босоніжками і темною помадою. Примітно, що Никитюк перебуває в оточенні маленьких собак, а на задньому фоні стоїть красива ошатна ялинка. В руках Леся тримає келих ігристого і бажає всім щасливого Нового року.

Раніше ми писали, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з фанами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове відео, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі з собакою на руках.

На відео, яке з'явилося в записі зірки, вона позує стоячи біля ялинки і тримаючи свого улюбленця на руках. Леся Нікітюк одягла чорне вбрання з відкритими плечима, а на її голові милий чорний беретик. Волосся телеведучої розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У кадрі також видно хлопавку, яка надалі вибухає, але замість звичного конфетті з неї вилітають "долари". В цей момент все відбувається, як у сповільненій зйомці, Леся регоче, а от її улюбленець злегка наляканий тим, що відбувається.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до святкового відео Никитюк написала: "Нічого не зіпсує мені настрій. З Наступаючим 2019". Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її веселе відео. Фолловери відзначили оригінальність Лесиного привітання і почали писати привітання у відповідь. А деякі не на жарт переживають за собаку.

Повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками в кумедному вбранні і з дитячою зачіскою.

Напомним після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.