Світлана Лобода опублікувала знімки спільного відпочинку зі своєю дочкою Євою.

Першими соковитими кадрами довгоочікуваного відпустки з донькою співачка поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram. На фото Лобода позує разом зі своєю 7-річною донькою.

На фото мама з донькою позують на тлі тропічних дерев. Світлана Лобода без макіяжу, 7-річна Єва в шортах і окулярах.

Як раніше зазначала Лобода, вони з донькою летять до океану купатися з акулами.

Шанувальники висловили захоплення природньою красою обох "моделей" і побажали Світлані і Єві гарного відпочинку.

Нагадаємо, Нове відео Лободи заінтригувало фанатів: я їх так з'їм, що вони будуть в шоці

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто тішить своїх шанувальників яскравими відеокліпами та фотографіями в соціальних мережах, повторно заінтригувала фанатів. Знаменитість виклала відео з аеропорту, в якому анонсує спільне зі своєю старшою дочкою Євою подорож.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кароль і Лобода висловилися про фемінізм: ми не для того вчилися на п'ятірки, щоб варити борщ

"Жінки, які часто звинувачують чоловіків у слабкості, більшою мірою самі в цьому винні. Ми самі привели до того, що чоловіки перестали брати на себе відповідальність. Жінки роблять все за чоловіків, тому що їм здається, що у них вийде швидше, краще, так далі", - вважає Світлана Лобода

Також Знай.uа" писав, що Лобода без макіяжу перетворилася yf Шнурова: пора на відпочинок

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфи без макіяжу. Артистка зізналася, що зовсім скоро полетить до океану, заінтригувавши того фанатів.