Американська співачка Мадонна дала черговий привід обговорити її зовнішність. Фанати запідозрили, що зірка зробила операцію по збільшенню сідниць.

Мадонна
Мадонна

Нещодавно Мадонна виступила в нью-йоркському гей-барі Stonewall Inn, де виконала кілька пісень під акомпанемент її 13-річного сина Девіда Банди. Однак не пісні стали предметом обговорення, а сильно змінена форма її сідниць. Після того як відео з вечірки потрапили в інтернет, в Мережі розгорнулося бурхливе обговорення її зовнішності.

"У неї там подушка?", "Мадонна, навіщо тобі ці несправжні сідниці?", "Думаю, вона вставила імплантати. Але вони виглядають жахливо ненатурально", — пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мадонна
Мадонна

Але інші фанати припустили, що Мадонна просто дуже невдало заправила сорочку в штани або ж прикріпила до них мікрофон і акумулятор. Можливо, співачка приміряла накладні сідниці. Представники зірки поки ці чутки не прокоментували.

Мадонна
Мадонна

Раніше повідомлялося, що американська королева поп-музики Мадонна показала фанатам раритетне фото, на якому позує повністю голою. Знімок співачка опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Мадонна розповіла у підписі до публікації, з якими труднощами їй довелося зіткнутися, коли оголені фото її юності потрапили в пресу на піку популярності. Її засуджували, а фотографи намагалися експлуатувати тему.

На фото 19-річна майбутня зірка позує абсолютно голою. Відомо, що в той час дівчина часто працювала з учнями шкіл живопису і фотографії. Їй платили гроші за голе позування.

Нагадаємодочка Мадонни показала голі груди модній тусовці Нью-Йорка.

Як повідомляв Знай. ua, Мадонна показала, як виглядала до популярності.

Знай. ua писав, що Мадонна роздяглася заради мистецтва.