Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій нещодавно виповнилося 48 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію з подругою.

На знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує топлес разом з подругою. Дівчата зображені, ніби в танці, при цьому їх волосся розпатлане, але прикриває груди. З одягу на моделі і її подрузі тільки яскраві квітчасті шорти, які оголюють довгі ноги. А на ногах моделей туфельки на шпильках.

У підписі до фотографії Наомі Кемпбелл зворушливо привітала подругу з Днем народження. "З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ @cturlington. Що я можу сказати найкрасивішій жінці у світі і за його межами? Нехай цей рік принесе тобі все, що ти бажаєш, і за гранню благословення! Одна з наймилосердніших із золотим серцем, ти надихаєш мене. Посилаю тобі всю мою любов. Тобі 32 роки, і ти сильна, так як вчора ти попросила мене бути твоєю сусідкою по кімнаті! Я завжди буду вдячна тобі за всі благословення, які ти мені даруєш, обіймаючи мене! Ти моя обрана сім'я. Ти, Лінда і я. Я дорожу нашою сім'єю. Я люблю тебе, насолоджуйся твоїм особливим днем", - написала Кемпбелл у підписі до фотографії.

Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого фото та зворушливого привітання від Наомі Кемпбелл, і почали активно його обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі приєдналися до привітань подружці моделі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, "чорна пантера" оскандалилася – груди Наомі Кемпбелл вистрибнули з корсета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.