Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в жіночному вбранні.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в незвичайній оксамитовій сукні темно-вишневого кольору. Артистка позує в спокусливій позі, присівши на піаніно і склавши руки на животі. Сукня Насті витончено підкреслює її груди і оголює довгі стрункі ноги. Волосся Каменських розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У вухах зірки довгі сережки, які торкаються ключиць. Настя млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії знаменитість на двох мовах – російській й англійській – привітала шанувальників зі святами. "Друзі, всіх з Новим 2019 роком. Не переставайте мріяти і нехай кожна ваша мрія збудеться! Даруйте один одному радість, любов, посмішки і тепло. Не бійтеся змін – нехай вони послужать джерелом натхнення для творчості і неймовірного успіху в цьому році. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і сміливо ідіть вперед – назустріч найпрекраснішому майбутньому. Ваша NK", - написала Каменських.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа. "Настя, дякую! Вас також з Новим роком! Всього найкращого", "Шикарна як завжди!", "Успіху тобі, руху тобі без зупинок", "Красуня!", "Дуже жіночно", "Яка ви красива", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.