Дружина відомого українського коміка та актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового поділилася з шанувальниками сімейним нвоорічним фото. На ньому зображена вся родина Кошових разом з Євгеном та дочками.

Знімок Ксенія Кошова опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Селфі сім'ї зробив особисто відомий комік. Маленька Серафима розмістилася на руках у батька, а Варвара позує в обіймах мами на тлі ошатною ялинки. Під фото дружина Кошового привітала усіх з Новим Роком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники засипали усміхнених батьків компліментами, зазначивши і домашню атмосферу, і щастя на обличчях рідних Євгенія, і той факт, що сім'я зібралася. А також не забули привітати сім'ю з Новим роком і побажати їм успішного і благополучного року:

"Серед троянд !!!! З новим роком вас!!! Ви прекрасні !!! Будьте щасливі !!!", "Ви дуже щаслива людина) Нехай у вашій родині завжди панує любов", "Всю сім'ю від душі вітаємо з Новим Роком! !! Нехай все буде рок-н-ролл", "Женя як султан !!!", - написали фанати у коментарях.

Разом з тим варто відзначити, що останні події 2018 року в країні стали сюжетом для нового реп-батлу коміка Євгена Кошового. Він в черговий раз виклав своє бачення останніх подій, традиційно, піснею.

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Цього разу Кошовому підспівують Порошенко, Гройсман, Кличко. Шоумен згадав про несподіване звільнення Романа Насірова, куплені автомобілі для президента Петра Порошенка та головну ялинку Києва.

Крім того варто відзначити, що серед учасників "Кварталу 95" далеко не всі актори – уродженці Кривого Рогу. Приміром, той самий Євген Кошовий був прописаний на території Луганщини, котра зараз окупована.

Нагадаємо, що відомий гуморист зі студії "Квартал 95" Євген Кошовий під час візиту на Закарпаття взяв участь у шоу блогерши і гумористки Лєри Мандзюк.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Квартал 95" пожартував над Епіфанієм: не завжди вигравати вінницьким.