Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова відзначилася скромністю і простотою свого поста. Артистка похвалилася величезним букетом червоних троянд, з яким сфотографувалася в дзеркало ліфта. На знімку Анна позує в білій шубі, решту одягу співачки закриває букет, який вона тримає на руці. Волосся зірки розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Сєдокова написала тільки одне слово – "Спасибі". Артистка вирішила не розповідати шанувальникам, хто подарував їй цей величезний букет, також вона не залишила геолокації до фото, так що фолловери можуть лише здогадуватися, де був зроблений цей знімок. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато вітають Анну з отриманням квітів, а деякі допитують з приводу того, хто ж подарував їй такий розкішний букет.

"Анечка, ви красиві і внутрішньо, і зовні", "З біса гарна", "Найщиріша", "Красуня, розумниця, чудова матуся. Побільше б нам таких матусь", "Дуже личать Вам, Анна, ці троянди", "Дуже класна фотографія", "Яка ти красива сьогодні", "Мільйон червоних троянд. Заспіваємо", "Розумниця і найкрасивіша, і витончена", "Прекрасна", "Красуня і букет під стать", "А хто подарував?", "Від кого квіти, Анна?" – пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Сєдокової.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".