Одна з найвідоміших зіркових пар США – бізнесвумен Кім Кардашян та репер Каньє Вест – наважились на четверту дитину. Однак у реалізації свого бажання подружжя зіткнулось із рядом труднощів.

Як повідомляють інсайдери E! News, виношувати четверту дитину для подружжя буде не та сурогатна мати, яка народжувала їх донечку Чикаго. Все тому, що Ла'Рейна Гейнс недавно сама стала мамою, адже в її сім'ї теж з'явилось немовля.

Кім Кардашян та Каньє Вест змушені були звернутись за допомогою до іншої сурогатної матері. До того ж подружжя змінило агентство для пошуку жінки, аби уникнути розголошення інформації. Проте такі міри безпеки аж ніяк не допомогли знаменитостям у конфіденційності: новина про четверту дитину з'явилась не у шоу, як це планували Кім та Каньє, а завчасно через інсайдерів.

Наразі відомо, що сурогатна мати виношує для американського подружжя хлопчика. Немовля з'явиться на світ у травні 2019 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Слід зазначити, що Кім Кардашян та Каньє Вест раніше зізнавались, що хотіли б мати ще дітей. Знаменитість народила двох нащадків – доньку Норт та сина Сейнта, однак для появи третьої дитини, Чикаго, вона звернулася до сурогатної матері. Це був вимушений крок, адже вагітність могла нашкодити здоров'ю Кім Кардашян.

Нагадаємо, Кім і Каньє виховують трьох дітей: п'ятирічну Норт, трирічного Сейнта, і маленького Чикаго, якому недавно виповнився рочок. Третю дитину для пари виношувала сурогатна мати, оскільки за станом здоров'я Кім не могла зробити цього сама.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Кардашьян показала, як відзначила Різдво в колі сім'ї і близьких друзів.

Також Знай.ua писав, Кім Кардашьян четвертий раз стане мамою: дитину знову народить інша жінка.