Актор Леонардо Ді Капріо казково багатий і фантастично знаменитий. Значно менше щастить його екс-пасіям, яких оскароносний залишив за бортом. Так, нещодавно у ЗМІ просочилася інформація, що колишня обраниця Лео, Бар Рафаелі, разом зі своєю родиною заборгувала державі Ізраїль цілих шість мільйонів доларів податків.

У боргах, як у шовках, виявилася не тільки 33-річна модель, але і її батьки – Рафаель і Тзипи Лівайн. Також повідомляється, що сімейка відмивала гроші. Податкове управління Ізраїлю вимагає від сім'ї терміново сплатити борг за 2009 і 2010 роки

Вперше про великі борги родини моделі стало відомо в кінці 2015 року однак податкова Ізраїлю зацікавилася ними значно раніше. Кілька років перед звинуваченнями Бар звернулася в Управління з проханням надати їй громадянство Ізраїлю з постійним проживанням за кордоном і звільнити від сплати податків за 2007-2009 роки, але отримала відмову.

Влада Ізраїлю тепер впевнена, що таким чином Бар намагалася "відкосити" від сплати боргів в 6 мільйонів. Справу розслідували кілька років. Як з'ясувалося, Бар Рафаелі злісно брехала про своє місце проживання. Жінка стверджувала, що живе в США, а влада США доводили протилежне.

Нагадаємо, раніше ми писали, що влада відібрали у Ді Капріо "Оскар" – запідозрили у шахрайстві.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був змушений віддати федеральній владі США статуетку Оскара, який був вручений Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі "В порту".

Оскар актор отримав в подарунок від малазійського бізнесмена Джоу Лоу. Разом зі статуеткою актор отримав картину Пікассо "Натюрморт з головою бика". Зараз Лоу звинувачують у шахрайстві в особливо великих масштабах, він пустився навтьоки.

Як з'ясували слідчі, Лоу робив подарунки знаменитостям з вкрадених грошей. Ді Капріо довелося повернути владі картину і статуетку Оскара.

Як уточнюється у виданні, кіноакадемія має право викупити статуетку всього за один долар. Можливо, нагороду Марлона Брандо вже в наступному році можна буде побачити в музеї премії.

Раніше повідомлялося, що в Голлівуді все менше залишається зіркових холостяків: нещодавно стало відомо, що Квентін Тарантіно одружився на своїй давній подрузі. А зараз, схоже, весільний дзвін дзвонить по Леонардо Дікапріо.

Нагадаємо, 43-річний Леонардо Ді Капріо і 21-річна Каміла Мороне зустрічаються вже більше року, і за словами інсайдерів, Лео весь вільний час проводить з коханою. Каміла вже навіть познайомила актора зі своєю мамою.