Британська співачка Адель вирішила остаточно піти зі сцени, повністю закрити свій музичний бізнес і присвятити себе сім'ї.

Адель зробила вибір між кар'єрою і сім'єю. Співачка вирішила зосередитися на ролі матері, повідомляє Час Пик.

Шанувальники 30-річної легендарної співачки шоковані. Адель зізналася, що навряд чи ще хоч раз буде виступати живцем. Вона закінчує гастрольну і концертну діяльність.

Співачка вже подала заявку на закриття музичного бізнесу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За даними видання The Sun, Адель вирішила повністю закрити свій музичний бізнес і податкову звітність, у якій враховувалися доходи від виступів.

Про свої наміри піти зі сцени співачка говорила своїм шанувальникам ще влітку 2017 року. Тоді вона зізналася, що роль матері їй подобається більше ролі співачки.

Нагадаємо, у березні 2017 року у своєму особняку в Лос-Анджелесі Адель таємно вийшла заміж за бізнесмена Саймона Конеккі, з яким зустрічалася з 2011 року. 19 жовтня 2012 року у пари народився син, якого назвали Анджело Джеймс Конеккі.

За останніми даними, поданими в лютому 2018 р., за свої виступи з 2016 по 2017 рр. співачка заробила 142 млн фунтів стерлінгів. За цей час вона дала 121 концерт у своєму турі Adele Live, в якому взяли участь понад 1,5 млн чоловік по всьому світу.

Раніше ми писали, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, і вийшло "як завжди".

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. В музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка.

Знай.uа повідомляв, що Адель здійснила мрію 12-річної дівчинки-аутиста.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що у мережі заговорили про повну подібність відомих виконавців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.