Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська привітала свого сина з Днем народження.

Допис про це вона опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram.

Оля Цибульська розповіла, що весь 2014 рік їй довелося бігати вагітною дівчинкою і о 4 ранку прокидатися на ефіри. Співачка зазначила, що від моменту, коли взнала про вагітність, вона впевнено чекала сина.

"Сьогодні нашому синові 4 роки. Перед сном він сказав, що має мрію, щоб я спекла йому рибку і зварила вермишельки, а тато прочитав Гаррі Поттера. Збулося. Поки твоя дитина ще малюк – ти всесвіт і чарівник. Це так швидко минає. Хочеться запам’ятати кожну секунду. Які ми батьки – покаже час. Чарівники ми, як каже Нестор, – суперові. Будь здоровий , синок! І хай дива трапляються кожного дня. Бо найбільше моє диво – це Ти. Вітайте мого Нестора. Все передам",
– прокоментувала світлину з малюком Ольга Цибульська.

Телеведуча народила первістка в переддень Різдва. У неділю, 6 сінчя, Несторові виповнилося вже 4 роки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно відома українська телеведуча Ольга Цибульська розкрила секрет, за допомогою якого можна швидко збільшити розмір грудей. Зокрема, зірка розповіла, як багато років тому однокласниці, які вже почали носити бюстгалтер поділились методикою збільшення принад.

Нагадаємо, що Ольга Цибульська здивувала шанувальників своїм новим кліпом. Відомо, що знялася у відео сім'я телеведучого Григорія Решетника. Всі, хто вже встиг оцінити новинку співачки, не зупиняються коментувати хіт.

Також портал "Знай.uа" писав, что Ольга Цибульська порівняла себе з Меган Маркл, і ось що з цього вийшло.

Раніше "Знай.uа" повідомляв: Ольга Цибульська рідко говорить і пише про своє особисте життя. Артистка практично не виставляє фото зі своїм маленьким сином і приховує його обличчя. Але сьогодні, 31 січня, Ольга відверто розповіла, "на якому терміні вагітності, і яке ім'я дасть малюку".