Українська співачка Настя Каменських після розриву творчого дуету з Потапом буквально засипає соціальні мережі відвертими фото.

Останні знімки в Instagram, де вона зображена у рожевому купальнику на пляжі і відкрито демонструє всі принади. Фанати оцінили фігуру Каменських.

"Ох, бісова штучка", "Дуже приваблива", "Аквамен б не пройшов повз, скористався б", "Настя, як Вам йдуть форми! Соковиті форми", - пишуть в мережі.

Однак друга фотографія, на якій співачка сидить на шезлонгу спиною викликала критику у фанатів:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"У моєї жінки краще і без фотошопу", "Не попа, а ж*па", "Постійно одна жопа", "згладжені шкіра в редакторі", "Ні щоб викласти нормальну фотку, так вона викладає свою ср*ку, якщо чесно, пора до психіатра "," до попи Кім ще дуууже далеко "," Не привабливо, такі відштовхують "," Навіщо нам твоя ж*па. нам потрібна музика ".

Дивіться: "Попа как у Ким" (NK)

Нагадаємо, популярний комік і шоумен зі студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до своїх шанувальників і фанатів у соціальних мережах, він виклав відеоролик, в якому повідомив, що з причини важкого графіка роботи він застудився.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська співачка-трансгендер, екс-учасниця проекту "Голос країни-8", Зіанджа порадувала своїх фанатів зовнішнім виглядом. Також "Знай.ua" писав, касова стрічка про лідера легендарного гурту Quееn Фредді Мерк'юрі здобула головну нагороду "Золотого глобуса" та стала найкращим драматичним фільмом року.