Українська співачка Ані Лорак зустрічала Різдво разом з Сергієм Лазарєвим.

Про це стало ясно завдяки їхньому спільному фото

Сергій Лазарєв зробив публікацію в Instagram спільного фото і прокоментував його таким чином: "Прекрасна різдвяна вечеря з приголомшливою Кароліною. З Різдвом! Миру, добра, любові!".

Святкове фото опублікувала і сама Ані Лорак, яка аналогічно побажала "миру, добра і любові кожному на Землі".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Про можливий роман між Ані Лорак і Сергієм Лазарєвим вже ходили чутки раніше. На її день народження Сергій Лазарєв зробив Лорак зворушливе привітання, зізнавшись, що знайшов у співачці споріднену душу.

Нагадаємо, Ані Лорак анонсувала чергове виступ на путінському телеканалі: що на цей раз?

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке є афішею її нового шоу "Кароліна", який транслюватимуть на одному з російських каналів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Групове згвалтування і Софія Ротару: жінка розкрила таємницю з минулого, загрожує до 10 років в'язниці

Росіянка зважилася помститися свого деспотичного чоловіка. Останньою краплею стала заборона слухати улюблені пісні Софії Ротару. Жінка може опинитися у в'язниці за свої проступки.

Росіянка зустріла свого майбутнього чоловіка на турецькому пляжі близько 8 років тому. Вони полюбили один одного і навіть одружилися, проте в Росії жити е сталі і переїхали на батьківщину чоловіка – в Чехію.

Також Знай.ua" писав про те, що Ані Лорак "випадково" зустріла Подкопаєву в Майамі

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії.