Українські дизайнери з кожним роком стають все популярнішими, і вже почали підкорювати голлівудських зірок. Знаменитості зі світовим ім'ям з задоволенням носять стильні вбрання від наших співвітчизників. Які зірки в 2018 році обрали українські вироби і запалили в них на публіці? Передає Clutch.

Королева Ранія

Найкрасивіша та найстильніша королева в світі засвітилася в українському вбранні від бренду Flow The Label. 48-річна Ранія вийшла у світ у блакитному костюмі, який відмінно підійшов до її шкірі і створив легкий, ніжний образ.

Дуа Ліпа

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відома співачка Дуа Ліпа дуже любить вбрання від українських дизайнерів, і з'являлася у них кілька разів за рік. На одному з концертів артистка вийшла в екстравагантних білих джинсах та куртці від Ksenia Schnaider.

Мадонна

Поп-діва Мадонна одягла стильний капелюх від знаменитого Руслана Багінського під час однієї зі зйомок для глянцю. На сторінках Vogue Italy зірка з'явилася в аксесуари від українського дизайнера. Український автор створив капелюшок спеціально для поп-діви.

Джордан Данн

"Ангел" Victoria’s Secret — модель Джордан Данн прогулялася у стильний сукні з вишивкою в українському стилі. Літнє вбрання для моделі створила дизайнер Vita Kin.

Дженніфер Лопес

Популярна співачка з розкішними формами Дженніфер Лопес теж не цурається носити одяг від наших співвітчизників. Екстравагантні штани від Наташі Зінько артистка вибрала для зйомок кліпу з DJ Khaled.

Нагадаємо, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram зворушливими кадрами. Знаменитість показала, як відзначила Різдво в колі сім'ї і близьких друзів.

Раніше Знай.ua повідомляв, популярна голлівудська актриса, володарка премій "Оскар" і BAFTA Кетрін Зета-Джонс вразила мережу знімком у вишиванці.

Також Знай.ua писав, королеву Ранию відверто звинуватили у витрачанні чималих коштів на гардероб. Після критики представники королівської сім'ї вирішили публічно прокоментувати ситуацію.