У неділю, 6 січня, у Лос-Анжелесі відбулася головна культурна подія року для Америки - 76-та церемонія нагородження премії Золотий глобус.

Зіркою премії, яка отримала нагороду за кращу пісню до фільму "Зірка народилася", і червоної доріжки стала Леді Гага.

Яскравий вихід співачки неможливо забути - пишна сукня з довгим шлейфом ніжно-волошкового кольору перетворила її на казкову принцесу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сукня від бренду Valentino Леді Гага доповнила по-королівськи розкішним кольє з діамантів від Tiffany & Co і сережками того ж бренду. Родзинкою образу стало волосся виконавиці, пофарбоване під колір сукні, яке співачка зібрала у високу зачіску. У цьому казковому образі, епатажна Леді Гага стала схожою на тендітну і романтичну диснеївську принцесу. ЗМІ одразу ж охрестили її образ одним з кращих на червоній доріжці Золотого глобуса цього року.

Ще однією помітною персоною на церемонії стала 45-річна німецька супермодель Хайді Клум. Вона відзначилася тим, що з'явилася на захід разом з 29-річним нареченим, гітаристом популярної групи Tokio Hotel Томом Каулитце. Закохані зовсім нещодавно оголосили про заручини, і цей вихід став першою появою Хайді і Тома разом в якості наречених.

На фото видно, що Хайді буквально сяє від щастя, не соромлячись на камери цілувалася зі своїм коханим і позує для фотографів в пишній сукні з декором з квітів. Клум виглядала шикарно в вечірній сукні від філіппінсько-американського модельєра Monique Lhuillier, корсетний ліф якого з глибоким декольте нагадав бальне плаття.

Нагадаємо, 6 січня в Лос-Анджелесі проходила 76-а церемонія нагородження Golden Globe за заслуги в галузі кіно і телебачення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, днями у Лос-Анжелесі відбулась 76-та церемонія вручення кінопремії "Золотий Глобус", яка щорічно збирає мільйони глядачів біля екранів.

Також Знай.ua писав про те, що касова стрічка про лідера легендарного гурту Quееn Фредді Мерк'юрі здобула головну нагороду "Золотого глобуса" та стала найкращим драматичним фільмом року.