Популярна українська співачка Оля Полякова похвалилася підтягнутою фігурою в купальнику і викликала захоплені коментарі фанатів. Вона позувала на пляжі Маямі.

Відповідне фото з'явилося на особистій сторінці Полякової в Instagram.

Суперблондинка виставила фото у відвертому купальнику і поцікавилася у шанувальників, дивилися вони її спонтанний концерт в Майямі, США.

Фанати звернули увагу на фігуру співачки і чарівність. Вони засипали усміхнену Полякову компліментами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Красуня!", "Оля — ви богиня. Шикарна жінка", "Тільки не худни!", - коментують фанати.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Оля Полякова порадувала своїх шанувальників новим "старим" знімком, на якому виконавиці всього 16 років. Варто відзначити, що Оля час від часу любить викладати "раритетні" фото.

Так, на фото Полякової 16 років. Майбутня зірка зображена в обтягуючому платті і з зібраними в пучок волоссям. Про це стало відомо завдяки новому посту в Instagram зірки.

"16! Ще до винаходу фотошопа. фото Леонід Найдюк!" – повідомила фанам Оля.

Нагадаємо, Оля Полякова вдарилася головою і потрапила під крапельницю: з лікарні на корпоратив. Співачці призначили крапельниці через забиття голови.

Як повідомляв Знай. ua, неповнолітня дочка Полякової опублікувала фото в бікіні: вся в красуню-маму. Дочка Полякової росте справжньою красунею.

Знай. ua писав, що Оля Полякова довела, що вона королева не тільки ночі: було спонтанно, але чудово. Яскрава українська зірка затьмарила американський пляж.