Молода зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолес, яка також брала участь у "Лізі сміху" в команді "Моделі", закарбувалася в пам'яті глядача не тільки акторською майстерністю, але і яскравими "принадами". Свою модельну фігуру 23-річна дівчина не проти показати не тільки на подіумі, але і в мережі.

Одразу за багатьма зірками шоу-бізнесу, які відпочивають на закордонних курортах, Лєра відправилася у відпустку до моря. Модель полетіла в Єгипет з колегою, ведучим, учасником команди "Крупа" в "Лізі сміху" Андрієм Лузаном, з яким проводила зимову відпустку і в минулому році. Про це пише портал "Політека".

У перший же день, як зізналася модель, відпочинок у них не задався: щоб оселитися в найкращому номері, довелося посваритися з усіма в готелі". Але вже через пару днів Лєра була в прекрасному настрої, поділилася враженнями від спа-процедур і показала кілька спокусливих фото в купальнику.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто нагадати, що відома американська модель і акторка Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальними рисами обличчя на "голому" фото. Так, дівчина позувала, оголивши плечі і зізналася, що їй подобається нещодавній мексиканський загар. Варто відзначити, що Емілі відзначала різдвяні та новорічні свята разом із родиною і чоловіком в райському містечку Картахена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна модель сайз-плюс Тесс Холлідей вийшла у світ в облягаючій, обшитій паєтками сукню. Тесс Холлідей запросили взяти участь у кінопремії "Золотий глобус". Перед публікою вона з'явилася в яскравому вбранні.

100-кілограмову модель часто запрошують на світські заходи, і модель плюс-сайз Тесс Холлідей любить виділитися на публіці, одягнувши щось запам'ятовуюче та дратуюче. На цей раз модель також вирішила не залишитися непоміченою. Вона з'явилася на кінопремії у довгій в підлогу рожевій обтягуючій сукні, прикрашеній паєтками.

Нагадаємо, розкішній Шейк 33: модель позбулася головного достоїнства.

Як повідомляв Знай.uа Лорак зустріла Різдво з Лазарєвим, Мурат відразу примчав до неї.

Знай.uа писав, "сива" Леді Гага стала обличчям Золотого глобуса: справжня принцеса.