Відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та її чоловік Володимир Дантес зараз разом перебувають на відпочинку в Дубаї. Однак у перший же день відпустки українська красуня захворіла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Наді в Instagram.

"Не знаю як у вас, але, по-моєму, у мене з'являється традиція - хворіти у відпустці, - написала зірка у Інстаграмі. - Під час роботи у мене немає такої переваги... а тут - на тобі 2 тижні суцільного задоволення. Хворій - не хочу. Мої нові друзі - температура і кашель - всіляко намагаються перешкодити насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком. Але я все-таки змогла вийти на пляж і трохи погрітися. Решту часу я валявся в нашому красивому номері, до якого нам принесли вже 2 пляшки Prosecco", - написала Надя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вранці 9 січня Дорофєєва звернулася в місцеву лікарню, оскільки за ніч краще їй не стало. Про це в Instagram-сториз розповів Дантес.

"Всім доброго ранку. Це Надя Дорофєєва та через неї ми не поїхали сьогодні на Бурдж-Халіфа (хмарочос у Дубаї - ред.). Тому що ми в лікарні, - розповів Дантес.

Співак зізнався, що вони не оформили страховку, тому за лікування доведеться платити зі своєї кишені.

Варто нагадати, що відома українська співачка Надя Дорофєєва після настання Нового року порадувала фанатів яскравою зміною образу. Зокрема, на соціальній сторінці зірки з'явився досить неоднозначний знімок на якому співачка з'явилася в оновленому образі. Зазначається, що Дорофєєва встала перед дзеркалом у червоній картатій спідниці і червоній спортивній кофті, проте найцікавішою стала зміна зачіски. Волосся співачки було закручено в дуже дрібні кучері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Надя Дорофєєва і виконавець Володимир Дантес живуть у шлюбі вже більше трьох років. Артистка розповіла, як коханий зробив їй пропозицію і чому вона погодилася пов'язати з ним своє життя.

Надя і Вова познайомилися в поїзді, коли їхали на спільний концерт. Однак тоді хлопець особливої уваги на виконавицю не звертав. Вона пішла спати у своє купе, а через кілька годин Вова буквально увірвався до неї.

Нагадаємо, Надя-тигриця, обняла Зеленського, як в останній раз: віджав Дорофєєву – відіжме і Крим.

Як повідомляв Знай.uа Квартал осоромилися через пародії на Тіну Кароль: Такої маячні я ще не чула.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва полізла цілуватися до колишньої Потапа: "Моя чарівна".