У грудні минулого року відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко вперше стала мамою - у неї народився син. Як відомо, знаменитість довгий час не коментувала щасливу подію. Проте нещодавно дівчина вирішила провести у соцмережі 9-денний "марафон", під час якого шанувальники дізнаються всі подробиці про вагітність кумира.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Так, Тодоренко відкрито розповіла у своєму профілі в Instagram про те, як дізналася про свою вагітність. Також телеведуча поділилася з фанатами, як готувалася до зачаття і вагітності.

"До питання планування сім'ї ми підійшли з усією відповідальністю. Лікар порекомендував мені за 2-3 місяці до зачаття почати пити фолієву кислоту, яка сприяє розвитку плода, і повністю відмовитися від куріння і вживання спиртного. Останнє зробити було зовсім просто, так як я ніколи не курила, а вживала алкоголь у малих дозах на святах. На цьому фото я на 1 місяці вагітності. Ще нічого не підозрюю про те, що я вже не одна, тому на зйомках шоу "Голос Вулиць" я стрибала, скакала, сідала на шпагат, намагаючись хоч якось зігрітися в дуже холодному павільйоні, і розважала публіку. В один зі знімальних днів, коли я переодягалася в черговий наряд, мені здалося, що з моїм тілом відбулися деякі зміни – груди явно стали більше. Тоді у мене і зародилися перші підозри. Після зйомок я відразу ж купила тест – і ось воно! Тест показав заповітні дві смужки", - написала в соцмережі Регіна.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко опублікувала зворушливе фото з чоловіком. На фотографії, яка з'явилася в профілі телеведучої, вона позує разом із Владом Топаловим на засніженому дворі біля будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко опублікувала яскраве фото, на якому вона на шостому місяці вагітності відпочиває у Греції.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала фото з прогулянки з батьками і новонародженим сином. Під публікацією вона привітала свою маму з днем народження.