Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася своїм секретом краси і розповіла підписникам, як повернути тіло в колишню форму після новорічних свят. Передає Clutch.

На своїй сторінці в Instagram Лілія опублікувала відео, на якому крутиться у короткій сукні, яка оголила її стрункі ноги.

"Всі відійшли після свят? Багато хатньої роботи залишилося після відзначень? Ось вам корисний лайфхак – берете ганчірку, кидаєте під ноги і ось так крутите стегнами. Не менше 30 разів! На кожну ногу. І фізичні вправи зробили (робить стрункими ноги й талію), і підлога чиста – перевірено особисто", – пише під роликом ведуча ранкового ефіру.

У коментарях шанувальники розсипалися в компліментах стрункій фігурі Ребрик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Які шикарні ноги. Не варто їх ховати під довгими вбраннями", "Вах яка красуня", "Спасибі за пораду! Потрібно застосувати її вдома...", "Неперевершена!!!", "Чудові ніжки!)", "Красуня!", - пишуть підписники.

Раніше повідомлялося, що дієтологи з різних країн проаналізували близько 40 найпопулярніших дієт і вибрали з них найкориснішу і найбезпечнішу.

Як йдеться у повідомленні replyua.net, на перше місце по користі та ефективності фахівці поставили середземноморську дієту. Дієтологи підкреслили, що раціон жителів середземноморських країн складається в основному з фруктів, морепродуктів, овочів, оливкової олії, риби і нежирного м'яса птиці.

Таке харчування благотворно впливає на самопочуття людей, які страждають захворюваннями серця і судин, а також цукровим діабетом. У середземноморський раціон входять молочна продукція і горіхи, багато зелені і різних сирів, а також оливки.

Нагадаємо, експерт розповіла, як купувати косметику, щоб не набрати зайвого.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені визначили найбільш низькокалорійні продукти.

Також Знай.ua писав, пікантні особливості жіночого організму, про які чоловіки навіть не підозрюють.