Співак з Португалії зірка «Євробачення 2017» Сальвадор Собрал кардинально змінив свій імідж: у новому образі Сальвадор виглядає значно мужніше.

Сальвадор Собрал, який став популярним після міжнародного музичного конкурсу «Євробачення 2017», вирішив внести значні корективи у свою зовнішність.

Про що співав переможець Євробачення Сальвадор Собрал

Практично підлітковий образ ніжного юнака з довгим волоссям змінився на зовнішність пекучого південного мачо.

Загальновідомо, що співак переніс складну операцію, яка була пов'язана з серцевою діяльністю. Тепер же, після тривалого періоду реабілітації співак став відчувати, що нарешті може повернутися на сцену.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Музикант знову дає концерти.

Тисячі португальців привітали Сальвадора Собрала в аеропорту: відео

Варто відзначити, що його зовнішній вигляд тепер цілком підкреслює його внутрішній стан. Виглядати Сальвадор став набагато ефектніше.

Співак повідомив в одному з недавніх інтерв'ю, що на даний момент він уже інший і перегорнув сторінку, для нього довге волосся, які він носив, пов'язані з минулим, а з новою стрижкою він почуває себе свіжішою і легше.

Сальвадор Собрал переміг на конкурсі «Євробачення 2017» у Києві. В часи свого виступу співак страждав від вродженого пороку серця. У тому ж році лікарі змогли пересадити йому донорський орган, і після деякого часу він знову повернувся до занять музикою.

Нагадаємо, раніше Рибак присвятив кавер переможної пісні Сальвадора Собрала.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хто повинен був представляти Україну на домашньому Євробаченні.

Також "Знай.ua" писав, о очікувати від Євробачення 2019: Kazka, Tayanna, Brunettes Shoot Blondes, Bahroma та інші претенденти від України.