Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила похвалитися шанувальникам, що знялася в українському телесеріалі. На своїй сторінці в мережі скандальна артистка виклала фотографії зі зйомок, на яких зображений процес створення телепродукту. На знімках Гросу з'явилася в компанії чоловіка і маленької дівчинки, а ще операторів, звукорежисерів та інших представників знімальної групи.

У підписі до фотографії Аліна Гросу розповіла, де і коли шанувальники можуть подивитися прем'єру серіалу з її участю. "Мої дорогі, поспішаю повідомити вам дуже радісну новину. 14 січня, на телеканалі Україна, в 21:15 прем'єра нового серіалу зі мною – «Таємна любов». Я обожнюю все що пов'язане з цією картиною, у нас була неймовірна команда, дякую кожному, хто був поруч... Стільки сліз, стільки душі, дякую Анатолію Григор'єву, Галині Балан-Тімкіній, нашим неймовірним операторам, гримерам, костюмерам, сценаристам, звуковикам, освітлювачам... І звичайно, моїм улюбленим партнерам по майданчику – Миколі Боклану, @starmediafilm @tony_denise @pavel_popovichus @olya1683".

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі шанувальники вже знають про телесеріал і з нетерпінням чекають прем'єри. А ті, хто не знав, вітають Аліну з участю в цьому проекті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.