Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в сміливому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона з'явилася, лежачи на декорації для зйомок. На ній коротенька золотиста сукня з відвертим декольте, яка оголює довгі ноги моделі. На ногах Кім Кардашьян елегантні босоніжки на шпильці, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Зірка поки що не розповіла шанувальникам, що це за зйомка була, але підписом до знімків заінтригувала словами: "Скоро буде".

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

"Чим ви займаєтеся знову?", "Така красива", "Кайлі набагато краща", "Дуже красиво, насправді", "Моя королева, ти приголомшливо красива", "Чудовий образ", "Без трусиків", "Дуже красива Кім", "Граціозна, як кішка", "Так гарно", "Ти така красива", "Це плаття просто супер", "Боже мій, ти виглядаєш такою красивою і дивовижною дівчиною", "Так спекотно", "Вона фальшива в обличчі і тілі", "Я обожнюю тебе", "Барбі", "Мені подобається", "Дуже красива, Кім", "Це називається пластична хірургія", "Сексуальна", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.