Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на тлі засніжених гір. Геолокація до фотографій свідчить про те, що вони були зроблені на гірськолижному курорті Буковель. Для зимової фотосесії Леся наділа сірий костюмчик, мабуть теплий, на ногах у неї щось схоже на валянки, а на голові шапка та лижні окуляри. Але найбільше уваги привертає яскрава зелена шуба, в якій Нікітюк вже засвітилася на вулицях рідного Хмельницького. На поясі у телезірки маленька чорна сумочка.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Навіть не знала, що мене фотографують, я завжди так стою. #буковель2019 #багиняламината #moove #lovebukovel #vodaclub". Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її веселе фото. Фолловери відзначили оригінальність Лесиного наряду, а найбільше компліментів дісталося яскравій шубці.

"Класна шубка", "Леся, красуня, і шубка така симпатична", "Зимова принцеса", "Богиня Буковеля", "Красиво!", "Богиня не тільки ламінату, але і снігу", "Леся, ти супер", "Цікаве поєднання сірого костюмчика і шубки. Талановита людина талановита в усьому", "Модель", "Відпочинок Вам до лиця", "У тебе така шуба. Просто сонце!", "Ну красуня же", "Яка ж ти класна, Леся", "Єнотовий кожушок?", "Моя красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Нікітюк.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.