Російський шоумен і продюсер Олександр Цекало заявив, що розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої - Вікторією Галушкою, і вже будує нові плани на сімейне життя. За словами шоумена, він має намір одружитися зі своєю коханою Дариною.

Олександр Цекало вперше прокоментував зміни в особистому житті, пояснивши, що сталося між ним і дружиною. Про те, що він офіційно розійшовся з дружиною, Цекало розповів у коментарі "КП".

Ще в минулому році в мережі з'явилася інформація про те, що Олександр Цекало зраджує своїй дружині, сестрі Віри Брежнєвої Вікторії Галушко. Для багатьох це стало абсолютною несподіванкою, адже вони були переконані, що шлюб Олександра з Вікторією ідеальний.

Однак, шокуючі новини підтвердились вже зовсім незабаром - ЗМІ повідомили, що Новий рік Олександр також зустрічав не з сім'єю, а зі своєю "коханкою" Дариною.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Можливо саме це слово, яке вже занадто часто почало з'являтись в мережі, і заставило Цекала дати коментар.

Як з'ясувалося, ніякої коханки немає, адже Олександр вже давно розлучений. В інтерв'ю шоумен розповів, що він вже давно вільний, а ось з новою коханою планує одружитися.

"Я офіційно розлучений і вільний. Тому слово " коханка" недоречне і образливе. Повідомляю всім, хто підглядає, знімає на телефон, а після цього викладає в соцмережі і друкує: ми з Дариною любимо один одного, наші стосунки почалися не вчора. Ми заручені. У нас буде сім'я. Кохання - це єдина річ, якої неможливо дати занадто багато. Це не я сказав - це Генрі Міллер ", - поділився Олександр в інтерв'ю.

Нагадаємо, в шлюбі з Вікторією Галушко Олександр Цекало перебував з 2008 року. За цей час у подружжя народилося двоє дітей: дочка Олександра і сина Михайло.

З Вікторією Галушко Олекандр Цекало познайомився в Києві багато років тому. Незважаючи на величезну різницю у віці, дівчина відразу ж закохалася в нього, при цьому пара довгий час приховувала від усіх свої стосунки.

Як повідомляв портал Знай.ua, російські ЗМІ писали, що Цекало вирушив зустрічати Новий рік в Рим у компанії високої брюнетки азіатською зовнішністю.

Також Знай.ua писав, у російському шоу-бізі прогримів гучний скандал навколо зради Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко, сестрі Віри Брежнєвої.