Сайт з акредитаційної формою на конкурс "Євробачення" з невідомої причини перестав відповідати на запити користувачів з території Росії. З цією проблемою першими зіткнулися російські журналісти, які вирішили подати заявку на акредитацію на конкурс — при переході на сторінку https://ebu.accredion.com/ браузери наполегливо видають "неіснуючу сторінку". Проблему вдається вирішити, лише "обдуривши" ресурс і помінявши IP комп'ютера через додаток VPN — з пристроїв не з території РФ на сайт можна зайти спокійно. Схожа ситуація спостерігалася з забороненою в Росії додатком Telegram. За словами журналістів, проблема існує з осені — вже тоді акредитуватися на "Дитяче "Євробачення" було можливо, лише помінявши IP-адреса пристрою.

При спробі зайти в форму акредитації, сайт "Євробачення" видає помилку.

Що за дивні санкції і ким вони застосовуються по відношенню до російським користувачам, поки не відомо. Однак у період до 19 березня через форму сайту повинні бути офіційно зареєстровані акредитації не тільки журналістів, але й усієї російської делегації разом з представником від країни, ім'я якого оголосять у 20-х числах січня. Поки ж існує лише список можливих артистів, який розглядають для участі в євроконкурсі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чергове "Євробачення" відбудеться в Ізраїлі, в Тель-Авіві в період з 14 по 18 травня.

Нагадаємо, на Євробаченні-2019 Росію представить українець: розбив серце цілій нації.

Формена "Зрада", виявляється, і в музиці буває. Росію на Євробаченні 2018 збирається представляти Олександр Панайотов – співак, який народився в Запоріжжі, передає видання Обозреватель. За даними ЗМІ, за те, щоб представити Україну на всесвітньому пісенному конкурсі "Євробачення – 2019" боротимуться 16 груп та індивідуальних виконавців, а Росію – 7. І в числі претендентів уроджений українець і запроданец Олександр Панайотов.

Як повідомляв "Знай.uа", фанат перетворював себе на Кароль, а став Лободою.

Також "Знай.uа" писав, Лобода розкрила таємницю імені дочки.