Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповниться 49 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, якою похвалилася зміною зачіски.

На знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує біля телефону десь у Парижі, адже саме така геолокація на її фотографії. Наомі Кемпбелл здивувала шанувальників кардинальною зміною зачіски. Всі звикли до довгого прямого волосся відомої моделі. Але тепер вона з'явилася на показі Louis Vuitton з короткими кучерями з незвичайним фарбуванням.

На фотографії вона позує в довгому бежевому платті незвичайного фасону, поверх якого накинула світло-бежевий піджак оверсайз. Свій образ модель доповнила сріблястими сережками і темними окулярами. У підписі до фотографії Наомі Кемпбелл розповіла про показ відомого модного дому Louis Vuitton і шоу, яке вони організували.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати його. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі запитують, як вона зважилася на такі кардинальні зміни.

"Шикарний наряд", "Жінка неземної краси", "Леді-бос, начальниця, королева!", "Нереально красива", "Гарне волосся, класна зачіска", "Ти виглядаєш як Вітні Х'юстон", "Суміш Вітні Х'юстон і Майкла Джексона", "Ця зачіска дуже вам підходить, вам так добре!" "Нагорода за кращу зачіску", "Ти виглядаєш чудово. Надихаюча Наомі", "Люблю твоє волосся", "Люблю цей новий погляд", "Природна краса", - пишуть в коментарях до фото Кемпбелл.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вивалила груди перед дітьми.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.