Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, мабуть, під час концерту в Москві, на ній відповідне вбрання. На знімку Лобода з'явилася в сріблястій туніці з пишними рукавами і яскравими ботфортами, які сягають майже сідниць. Деякі зазначили, що образ Лобода перейняла в української "королеви ночі" Олі Полякової. Світлана стоїть на сцені з мікрофоном у руках. Її волосся розпущене і розпатлане, а на голові кепка з козирком.

Своєю фотографією Світлана Лобода анонсувала ще один концерт в Москві. Однак ті, хто побував на шоу напередодні, почали його обговорювати. І треба сказати, фолловери розділилися на два табори – одним концерт сподобався, а інші не в захваті. Люди нарікають на звук, особливо ті, хто сидів далі від сцени, а також на затримку.

"Затримка на 1 годину без вибачень, це неповага до тих, хто прийшов. Звук був поганий. Картинки красиві", "Концерт норм. Я частину слів звичайно не розуміла, музика дуже сильно грала. Затримка концерту – це жах", "Зі звуком реально проблеми величезні, мабуть всі сили та увагу пустили на установку крутих екранів", "У Лободи година затримки – це стандартний мінімум завжди на всіх концертах", "Цілковите розчарування", "Так Оля Полякова всім вам диктує моду вже, і у вас такі чоботи. Добре, що є люди, у кого можна підглянути", "Кіркорова роздягла?", "Фігня вчора була. Взагалі. Ганьба. Музика жах, аранжування ніяке. Ну хіба так можна?" - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода показала дивне фото з репетиції.