Німецька модель Хайді Клум шокувала фанатів незвичайним знімком в Instagram.

На нових відео модель, судячи з усього, відображена під час однієї з фотосесій. Вона одягнена в мереживний бюстгальтер і чорний циліндр. Але головна увага прикута до змій, які повільно повзають по тілу моделі.

Хайді Клум
Хайді Клум

Хайді можна з упевненістю назвати мужньою і терплячою, так як вона ще й примудряється посміхатися, в той час, як її шия і плечі оповиті різнокольоровими рептиліями.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


"Мені сподобалося проводити день з цими красивими зміями", – говорить підпис під одним з постів Клум. Шанувальники захоплено відзначили її мужність.

Нагадаємо, Хайді Клум прямо зі сцени показала все, що між ніг: "а ось зараз дуже боляче"

Відома німецька модель Хайді Клум впала на сцені. Про це вона розповіла сама в своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Хайді Клум вже кілька років є суддею популярного закордонного шоу America’s Got Talent і часто на своїй сторінці в Instagram ділиться фотографіями з проекту.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Хайді Клум зібралася під вінець із забутим кумиром підлітків: 16 років різниці і 4 дітей

Німецька супермодель Хайді Клум повідомила у своєму профілі в Instagram дуже радісну новину. Передає Clutch.

Всесвітньовідома модель виходить заміж за хлопця, який молодше за неї на 16 років. Гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц зробив їй пропозицію і вона сказала "Так".

Також Знай.ua" писав про те, що Бандерас жорстко пройшовся по Хайді Клум і її кавалеру: ніжностям тут не місце

Американська модель Хайді Клум часто виявляється в центрі уваги користувачів інтернету, так і ЗМІ.

Однак, не всі її витівки є позитивними. Наприклад, Антоніо Бандерас обрушив шквал критики на закохану модель.

Наголошується, що в кінці 2018 року 45-річна Клум вчинила заручення з 29-річним музикантом Томом Каулитцем. Пара не приховувала своїх відносин навіть на публічних виходах. Хайді з Томом часто обіймаються на публіці, цілуються і жартують.

Такої поведінки ради її шанувальники, які очікують появи пари на червоній доріжці. Але колеги Клум в шоу-бізнесі таку ніжність не оцінили.