Скандальний музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував підготовку до грандіозного концерту, який відбудеться на честь 70-літнього ювілею Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це пишуть російські ЗМІ.

Музичний критик вважає, що Примадонна не має право називатися співачкою, тому що перестала повноцінно виступати на сцені вже багато років тому. Більш того, він принципово не збирається приходити на її ювілей і впевнений: в залі зберуться тільки багатії, яким не важливо, скільки коштуватимуть квитки і що буде відбуватися на сцені.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Великий ювілейний концерт Алли Пугачової відбудеться 17 квітня в Кремлі. Співачка з'явиться на сцені з великою шоу-програмою вперше за десять років і цим планує завершити свою співочу кар'єру.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Квитки на концерт уже розпродані за шаленими цінами. Місце в першому ряду партеру офіційно можна було б придбати за 100 тисяч рублів, зараз, у перекупників, вони продаються вже за 375 тисяч.

Сергій Сосєдов упевнений, що прийдешній ювілей - подія "для своїх", а в залі будуть сидіти тільки "вибрані" люди. Він вважає, що Пугачова вже давно перестала бути справжньою співачкою і відчувати потреби публіки, тому що не живе реальним життям простого народу.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Квитки на Пугачову розійдуться за будь-якими цінами. Там будуть багаті люди: банкіри, еліта, театральна богема. Але її останній нормальний живий концерт був 20 років тому. У неї вже давно немає голосу, це не спів. Сьогодні так будь-який заспіває з вулиці. Я закликаю не ходити на її концерт. Мені соромно було б виходити з такими піснями типу "поживи в моїй шкурі". А мені хочеться сказати: "А ти поживи в нашій шкурі, людей, які кожен день йдуть на роботу о 8 ранку, їдуть в переповненому метро, ​​по 9 годин пахають за копійки. Ти, яка живе в розкоші і багатстві, і забула, коли їздила в метро, ​​була в магазині. У 70 років співачка не знайшла ні мудрості, ні доброти, нічого", - сказав Сосєдов.

Наразі підготовка до концерту Примадонни йде повним ходом. Організатори обіцяють, що крім нових хітів глядачі обов'язково почують легендарні хіти Алли Пугачової.

Нагадаємо, скандальний актор Стас Садальський, який не скупиться на жорстку критику на адресу інших зірок шоу-бізнесу, дістався до Максима Галкіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Алла Пугачова прийшла на концерт української співачки Світлани Лободи, яка зараз гастролює в Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Алла Пугачова ледь не втратила життя в спробах догодити молодому коханцю.