Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір - ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве пляжне фото з новорічного відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в акаунті знаменитості, вона позує на території готелю, тримаючись однією рукою за зігнуте дерево, а другу склавши в бік. Для фотосесії Джамала наділа легеньке темно-коричневе пляжне плаття з леопардовим принтом, під яким немає білизни чи купальника. Волосся артистки розпущене, а на очах у неї темні окуляри. Відомо, що Джамала з чоловіком вирушила на свята на сонячний Маврикій, а ось їх маленький син залишився в Україні.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що збирається повертатися в Україну і це був останній день їх відпустки на сонячному острові. "Маврикій, Club Med La Pointe aux Canonniers! Насолоджуюся останнім вечером в цьому раю", - написала співачка.

Шанувальники не залишилися байдужі і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від її пляжного фото, і засипають зірку компліментами. Багато відзначили гарну засмагу зірки, який, проте лежить вона не рівномірно. Відповідаючи фоловерам, Джамала розповіла, що її відпочинок був активним, і вона не валялася на пляжі цілими днями, ось і загар такий.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Просто прекрасна, більше слів і не треба", "Засмагла добре! Сліди від купальника є, доказ, що були на курорті є", "Як вам Маврикій? Повернулися б ще раз?", "Джа, ти неперевершена", "Як відпочили? Видно, що відпочинок пішов на користь, прямо світитеся зсередини", "Мені здається, що в тебе половина тіла засмагла, а половина ні", "Прекрасне фото", "Дивлюся на вас, і чомусь Крим згадується", "Джа без вас Голос, не голос, шкода, що ви не тренер!", "Хай новий день принесе вам багато чудових, радісних моментів", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.