У мережі з'явилися чутки про новий роман відомого актора Бреда Пітта. За інформацією видання The Sun, актор вже майже місять зустрічається з колегою по цеху Шарліз Терон. Інсайдери також повідомили, що знаменитостей познайомив колишній коханий Шарліз Шон Пенн.

Нещодавно зірок запросили взяти участь у рекламній кампанії годинника Breitling. Це сталося у вересні минулого року, саме тоді вони й почали спілкуватися. Раніше інсайдери стверджували, що знаменитостей познайомив колишній коханий Шарліз Шон Пенн. Однак, це, швидше за все, неправда.

Самі зірки поки що не дають ніяких коментарів з цього приводу. Користувачі мережі відзначають, що пара виглядає дуже гармонійно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шарліз Терон з Бредом Піттом були помічені разом на кінопоказі стрічки "Якщо Біл-стріт могла б заговорити". Актори тепло обіймалися, а після перегляду фільму вирушили вдвох у бар неподалік.

Цікаво, що колишня дружина голлівудського актора, Анджеліна Джолі, та його нова пасія Шарліз Терон неодноразово конкурували через ролі в кіно. Востаннє їх відносини помітно загострилися через стрічку "Дружина Франкенштейна". Владнати суперечку так і не вдалося, тому зйомки фільму відклали на невизначений термін.

Найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови, які геть виснажили Анджеліну.

Нагадаємо, сімейство Джолі-Пітт вже давно повинно було стати героями програми "Пусть говорят". Скандал підігріла свекруха колишньої коханої Пітта, яка довго мовчала.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", знаменита голлівудська акторка Анджеліна Джолі вийшла зі своїми дітьми у світ зробити покупки. Її образ вразив увесь світ.

Також "Знай.uа" писав про те, що відома зіркова пара – Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті дійшли згоди щодо розподілу опіки над дітьми. Так, подружжя нарешті зуміли знайти спільну мову над опікою шістьох дітей. Їх дворічний шлюборозлучний процес отримав нові подробиці, як саме вони поділили дітей.