Співачка Камалія відрізала довге волосся, тепер у неї каре трохи вище плечей. Артистка змінила зачіску заради зйомок нового кліпу. Знімок в новому образі Камалія опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Як вам мої со-актори по кліпу на пісню "Вільна"? До речі, як вам моя стрижка?", – поцікавилася співачка під фото, де зображена з двома собаками.

З довгим волоссям Камалія не розлучалася протягом багатьох років, з кольором волосся теж не експериментувала.

Більшість підписників співачки в захваті від нового образу: "Чудово виглядаєте! Стрижка дуже йде!", "Нереальна! Дуже-дуже подобається! Стильно, красиво, просто вау!", "Стрижка супер. Ще поміняйте колір волосся в сіро-рожевий. Буде стильно, як у Кардашьян".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Камалія
Камалія

Раніше ми писали, що відома українська співачка Камалія дружина мільярдера і мецената Мохаммада Захура, повідомила про важкі проблеми зі здоров'ям.

У підсумку виявилося, що співачка потрапила до лікарні в дуже важкому стані. Лікарі поставили Камалії діагноз "двостороння пневмонія". Виконавиця повідомила, що причиною такого серйозної недуги став її щільний робочий графік.

"Ні одна робота не варто здоров'я. Бережіть себе, ви потрібні глядачеві!", - прокоментували пост шанувальники співачки.

Також ми писали, що у понеділок, 12 листопада, в родині української співачки Камалии, дружини мецената і мільярдера Мохаммада Захура, сталося страшне горе.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія розповіла шанувальникам, що вона провела в останню путь рідну бабусю.

"Вона була дуже світлим, добрим і правильним людиною, шановним друзями, колегами, сусідами і рідними, але, на жаль, з дуже нелегкою долею. Спочивай з миром, наша рідна! Вічна пам'ять! Царство небесне!", — написала під знімком певицаю

Передплатники зірки висловили їй свою підтримку і залишили безліч коментарів з теплими словами.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", співачка Камалія ніжно привітала чоловіка-мільярдера з днем народження.

Також портал "Знай.иа" повідомляв справжні імена українських зірок, про яких ви не знали.