Тіна Кароль, українська співачка, з недавніх пір вражає фанатів своїми знімками та відео на сторінці в Instagram.

Співачка не рідко ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками та інтригуючими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Dan Balan зізнався в почуттях до Тіни Кароль: іскра пробігла між зірковими тренерами

Цього разу артистка заінтригувала своїх шанувальників не тільки пам'ятним фото, але ще і лаконічною цитатою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, на самому знімку жінка позує в новому образі та з пронизливим поглядом дивиться в камеру. Зазначимо, що знімок був зроблений в рамках однієї з недавніх фотосесій виконавиці.

Тіна Кароль запалила на вечірці з Миколою Тищенко: відео

«Моя самотність — це моє натхнення», — підписала фото Тіна Кароль

Шанувальники діви поспішили залишити під її знімком свої коментарі та міркування.

«Твої слова, твої пісні, твоя творчість — це моє натхнення💟», «Сила твоя звеличує, мою душу до небес. Висота не лякає, впасти не боюся. Як птах літати навчуся… Як і Ваші пісні надихають#силавысоты», «Така шикарна і талановита жінка не повинна бути самотня❤️❤️❤️», «Жінці іноді потрібно самотність. Це як мінорна тема. Побути з собою наодинці, зрозуміти , чого ти хочеш. Поплакати і вийти в світ королевою. Нам , дівчаткам , це так треба!», «Ідеальна жінка😻», «Цікавий вибір 😄», «Що в твоєму погляді? Бажаю, щоб твоє натхнення стало не в самоті!», – пишуть користувачі.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Незважаючи на те, що на дворі осінь, відома українська співачка Тіна Король знялася в грайливій фотосесії і продемонструвала ніжний образ. Перед камерою артистка позувала в стильної сукні з пікантним розрізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.