Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній рекламній кампанії парфумерного бренду. Так, артистка виклала відео з бекстейджа, позуючи абсолютно голою в різних яскравих образах.

"Backstage for @arabian_perfumes_ua", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери почали пускати слину: "Сама досконалість 😍", "Дашуль, ну скільки ж тобі природа дала краси і сексуальності і все це в тобі так природно і невимушено!😍😍😍", "Найчарівніша жінка ❤️", "Блін, а казали, що ангели на небі... Знову обман)".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.