Сьогодні день народження у відомої артистки України, тренеру "Голос країни-9" Тіни Кароль.

Іменинниці виповнюється 34 роки.

Тіна має прекрасний голос, від якого в захваті її фанати. Вона вражає своєю красою і заряджає неймовірною енергетикою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Однак крім цього, зірковий тренер "Голосу країни" Тіна Кароль щороку дивує і вражає своїх шанувальників новими образами, які вона приміряє на себе на сцені, а також за її межами.

Зараз Тіна любляча мама. Її сина звуть Веніамін Огір, який народився у 2008 році. На жаль, батько хлопчика не дожив до сьогоднішніх днів. Тіна випустила пісню "Спасибі" на честь свого покійного чоловіка.

Можна з упевненістю сказати, що рахунок різних стилістичних рішень у зовнішності Кароль досягає цього рекорду. Тільки Кароль поки вдалося дати сім концертів поспіль на головному концертному майданчику країни — у палаці "Україна".

Зауважимо, що Тіна Кароль цілих 3 рази визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу Viva. Більш того, красуня і модниця випустила власну іменну помаду. Червоний стік з фірмовими губами. Відомо, що вона особисто займалася розробкою цього кольору поруч з фахівцями.

Також Кароль очолює благодійний фонд "Полюс тяжіння". Співачка і мама здійснює мрії маленьких тяжкохворих пацієнтів і бере участь у благодійних акціях.

2018 видався для артистки досить продуктивним. Навесні Тіна Кароль випустила музичний фільм-сповідь Інтонації. Фільм об'єднав композиції однойменного альбому, який отримав статус мультиплатинового в Україні.

Також до титулів Народної артистки України додали ще один статус. На цей раз її визнали найкращою співачкою 2018 року.

У повсякденному житті Тіна Кароль також змінює образи досить часто, демонструючи своїм шанувальникам спокусливі наряди.

НагадаємоТіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.